Nemzetközi alkotótábor

Helló minden föld és természet kedvelőnek!
„a földdel kéne tudni bánni
lehet-e ennél szebbet kívánni”
Sziveri János

Tarts velünk Kelebián, ahol 2022. május 20. és 29. között Nemzetközi földi építészeti alkotótábort szervez a Nyári Mozi Színházi Közösség, ezennel negyedik alkalommal.
A téma organikus építészet: hogyan használni, hogyan beépíteni élettereinkbe a természetes anyagokat. 🌿 🌱 🌎
Többféleképpen lesz lehetőséged bekapcsolódni a tábor programjába!
A táborban végigjárhatod a közös nyitott konyha építési folyamatát és megtanulhatod a zöldtető építését is. Az alkotótábor lebonyolítói Horvat Lehel szabadkai építőmérnök és Dragana Kojičić újvidéki építész.
A tanfolyam napi regisztrációs díja 16 euró, amely tartalmazza a napi étkezést és a szállást (sátorban vagy a tábor tavalyi kiadása során épült szalmából és földből készült közös házban).
Május 20-25-ig (5 nap) a nyári konyha kiépìtésén, május 25-29-ig (4 nap) pedig a zöldtető építésen dolgozunk. Ha 10 napig nem tudsz részt venni, akkor rövidebb időtartamra és a kívánt számú napra jelentkezhetsz.
Az alkotómunka mellett lehetőség nyílik a természetben való kikapcsolódásra is, a szervezők pedig mindent megtesznek annak érdekében, hogy ez a tábor vidám hangulatban, megfelelő kulturális és művészeti programmal teljen. Táncolni a legjobb a földön!
A következő linken (https://forms.gle/yzX3SYFbT5BPbPWg) keresztül lehet jelentkezni május 16-án, 23:59-ig lehet benyújtani.
* A tábor 16 éven felülieknek szól.
További információért írjon nekünk a nyarimozi@gmail.com e-mail címre, vagy keressen minket a +381638829687-es vagy a +381 65 5157391-es telefonszámon.